Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc, Strong dc

Generalitati STRONG - DC++

Clienti DC
Diferente - clientii Dc se diferentiaza in principal prin metodele de conectare:
1. Clienti care descarca dintr-o singura sursa (ca exemplu DC++, ODC, DCDM)
2. Clienti care descarca din mai multe surse(descarcare prin segmente, ca ex: Strong DC, Zion++, LDC)
Obs. Aici avem avantaje si dezavantaje: clientii care descarca dintr-o singura sursa fiind mai stabili, iar cei care descarca prin segmente fiind mai rapizi (descarca cate o bucata din fishier de la mai multi useri deci viteza totala creste)


Configurare:
Mare atentie la Firewall sau antivirus, care pot bloca porturile de conectare al clientilor DC
Daca totusi nu va puteti dezactiva firewalul, recomandabil a se seta la File/settings/advanced/always search in passive mode
In cel mai rau caz se va pune la conexiune: File/settings/connection type: passive
Diferenta intre active si passive consta infaptul; ca: un user activ , poate descarca si de la un activ si de la un pasive, pe cand cel passive doar de la cei activi(deci..mult mai multe surse)

Tips: se poate seta nickul diferit pentru fiecare hub in parte , conditia fiind de a avea hubul la Favorite(se poate adauga manual, sau scriind pe mainchat "/fav")

1. View - Favorites Hubs(CTRL + F) sau CLICK pe steluta GALBENA
2. CLICK DREAPTA PE HUB-UL
SE DESCHIDE O FEREASTRA MICA --->

Favorite Hub Properties

Hub
EXEMPLU
Name : Besthub
Address : besthub.netdirect.ro
Description : o lasati alba , sau treceti ce vreti

Indentification(leave blank for defaults)

Nick : [TARA][ORAS]NICK-ul tau
Password :
Description : Home User


DC++: Versiuni stabile (0.670, 0.674, 0.691, 0.698). Cel mai cunoscut client DC++. Suport pentru TTH, nu are download pe segmente (multisource). Versiunile foarte vechi (<0.401)>
Download DC++

oDC: in opinia mea e istorie antica (cea mai "noua" versiune a fost lansata pe 09.01.2004). Nu are suport TTH. Nu se poate conecta la fulDC++. E insa singura solutie in cazul sistemelor vechi (windows 95). Tag:

StrongDC: multisource download (pe segmente), plugin pentru winamp, posibilitate de limitare a benzii. Tag:
StrongDC 1.00 rc10: emulare DC++ 0.674. Download StrongDC 1.00 rc10
StrongDC 2.xx: emulare DC++ 0.694 sau DC++ 0.698 (in functie de versiune), nu face download de la userii care folosesc oDC.

PeerWeb DC++ 0.41: construit pe platforma StrongDC 1.00 rc 10, consuma mai putine resurse decat StrongDC. Pastreaza ultimele 10 adrese de hub folosite la Quick connect (Ctrl+Q). Plugin pentru winamp si foobar. Posibilitate de limitare a benzii. Emulare DC++ 0.674. Tag:

ApexDC++: construit pe platforma StrongDC 2.00, pastreaza putine aspecte din PWDC. Aparent nu consuma mai multe resurse decat StrongDC, e mai stabil decat PeerWebDC.
Nu face download de la userii care folosesc oDC. Segment downloading, suport pentru winamp, posibilitate de limitare a benzii, emuleaza DC++ 0.694 sau DC++ 0.698 (in functie de versiune). Tag:

IceDC++: segment downloading, suport pentru winamp, posibilitate de limitare a benzii. Tag:
Versiunea 1.00a - o modificare a PeerWeb DC++ 0.41, pentru userii din Noua Zeelanda. Emuleaza DC++ 0.674. Download IceDC++ v1.00a
Ultima versiune (1.01a) e bazata pe ApexDC++, dar poate face download de la userii care folosesc oDC. Emuleaza DC++ 0.694.

rmDC++: segment downloading, suport pentru winamp. Posibilitate de limitare a benzii. Emuleaza DC++ 0.403. Nu a mai fost updatat (ultima versiune e din 11.05.2004). Tag:

LDC++: multisource download, plugin pentru winamp, posibilitate de limitare a benzii, emulare DC++ 0.668. Tag:

* multisource/segment downloading = clientul e capabil sa ia acelasi fisier din mai multe surse in acelasi timp
* emulare - ascunde tagul specific si pune un tag asemanator DC-ului. (e indicat sa folositi emulare numai daca pe huburile respective se impune acest lucru: apare ca mesaj la conectare "Turn On Your Tags!!")
* limitarea benzii - pe huburi se baneaza limitarea benzii de upload (in tag apare L sau B, in functie de client); nu e indicat sa folositi aceasta optiune decat pentru limitarea benzii de download, fara a limita si banda de upload.
* tag = "semnatura" clientului dc++